Как да изберем смесител за биде?

Как да изберем

След няколко десетилетия на забрава, бидето се завръща в банята. Този артикул, идеален за интимна хигиена, отново заема достойното си място в банята. Благодарение на новото поколение санитарно оборудване, бидето стана по-практично и удобно . Нека ви разкрием няколко тайни, които ще ви помогнат да намерите идеалния смесител за биде.

КАКЪВ ТИП КРАН ДА ИЗБЕРА ЗА МОЕТО БИДЕ?

Jacob Delafon предлага едноръкохваткови и двуръкохваткови смесители за бидета .

Le mitigeur comme robinet de bidet

Avid едноръкохватков кран за биде

ЕДНОРЪКОХВАТКОВ СМЕСИТЕЛ

Този тип кран е снабден с дръжка, която ви позволява едновременно да регулирате налягането и температурата на водата. Много е практично: можете да пуснете водата с желаната температура с една ръка, като завъртите дръжката нагоре и настрани.

ДВУЛОСТОВ СМЕСИТЕЛ

ДВУРЪКОХВАТКОВ СМЕСИТЕЛ

Тези кранове са снабдени с два вентила – за топла и студена вода – за регулиране на температурата. Вентилите са изолирани и подават вода към крана с необходимото налягане.

 

КАКЪВ ТИП КРАН ДА ИЗБЕРЕТЕ ЗА ВАШЕТО БИДЕ?

Висящо биде от колекцията Odeon Up

Предлагаме различни форми на смесители за биде : лаконичен модерен или традиционен дизайн, с отдавна познати заоблени форми. Можете лесно да изберете смесител, който да подхожда на стила на вашата баня.

Финишът на санитарните фитинги също влияе върху стила на смесителя, а Jacob Delafon предлага различни покрития в зависимост от колекцията (хром, никел или титан).

ФУНКЦИОНАЛНОСТ И ПРАКТИЧНОСТ

Висящо биде от колекция Replay

Благодарение на шарнирния механизъм, всички смесители за биде са оборудвани с насочващ чучур , който улеснява и прецизно насочва водната струя.

Терморегулаторите поддържат максимална температура на водата не по-висока от 38°, в зависимост от модела, и предотвратяват риска от изгаряния.

За по-голяма издръжливост аераторите – частта от крана, през която тече водата – винаги са оборудвани с филтри против варовик. Благодарение на този аератор на въртящо се съединение от крана тече вода с най-добро качество и вашето оборудване е надеждно защитено.

Подово биде Brive

Някои модели кранове са оборудвани с ограничител на налягането с докосване, който ви позволява да регулирате потока на водата и да избегнете ненужни отпадъци, благодарение на малък ключ, който се активира, когато натиснете лоста на крана по-силно.

Сподели с приятели
Симеон Спасов
Мивки за вграждане