Бронзови кранове с тъмна патина

За мивките

Натритите с масло бронзови кранове символизират вечната красота на занаятчийския свят. Дълбоките, богати текстури, леко износени по краищата, на бронзовото тяло на крана се допълват от нотки на мед, подчертаващи декора на всяка баня. 

Бронзови смесители с почерняло покритие с горещо масло се предлагат в различни колекции; този акцент върху покритието върви добре с масивни мебели за баня, класически фитинги за баня или дори кухни.

Бронзови аксесоари за баня с тъмна патина :

бронзови аксесоари за баня с тъмна патина

Аксесоари с бронзово покритие с тъмна патина Oil-Rubbed Bronze (връзки към продуктови карти в края).

Бронзови кранове с почерняване – довършване на корпус на кран от бронз с потъмнена повърхност по химичен метод за имитиране на “епохата” на бронза. Този завършек е много тъмен и варира от дълбоко шоколадово кафяво до тъмно сиво и обикновено има медни нюанси. Има доста различни интерпретации на това покритие, които носят различни имена: бронзови кранове с черна (тъмна) патина или бронзови кранове с почерняло покритие. Оригиналното име на това покритие включва термина Oil-Rubbed Bronze .

бронзови кранове с черно покритие

Класическа тоалетна Kohler с обков от тъмно патиниран бронз ( лост за промиване и ключ за вода).

Бронзови кранове с черна патина се предлагат в различни колекции смесители на Kohler (душ, мивка и вана) и потърсете покритието Oil-Rubbed Bronze в описанията на крановете:

Бронзов кухненски смесител с изтеглящ се душ Bellera с черна патина:

Бронзов кухненски смесител с изтеглящ се душ Bellera с черна патина

Сподели с приятели
Симеон Спасов
Мивки за вграждане