Кухненски мивки в цвят Kohler

За мивките

Кухненски мивки в цвят Kohler .

Kohler е може би единствената фабрика в света, която произвежда цветни мивки от емайлиран чугун, както и кухненски мивки с декор (орнамент или текстуриран дизайн).

Цветните кухненски мивки Kohler (връзка към каталог) могат да бъдат в различни нюанси (вижте актуалните мостри по-долу), възможният цвят на кухненската мивка е посочен и на страницата на съответния продукт.

Цветни емайлирани чугунени мивки Kohler

Бяло – 0 (бяло). Чист и ясен цвят, той е идеален за всеки стил. Може да „работи“ както в традиционен, така и в модерен интериор, предоставяйки пълна свобода в дизайна.

Dune – NY Dune е фин, светъл и неутрален нюанс, който допълва широка гама от цветове на материалите и добавя приятно, успокояващо усещане към всяко пространство. Dune е по-студен цвят и предлага алтернатива на топлото бяло.

Морска сол – FF Текстурирана, триизмерна морска сол съчетава KOHLER неутрални цветове и органични цветове, за да придаде уникална дълбочина и характер.

Biscuit – 96 (Бисквита) Класически, кремав нюанс само с нотка жълто. Този светъл тон може да допълни почти всеки цвят от палитрата Kohler. Бисквитения цвят е едно от най-популярните цветови решения за санитарен фаянс Köhler .

Cane Sugar™ – FD Изтънчен и драматичен, този подтон е перфектното допълнение към другите неутрални цветове в палитрата KOHLER.

Бадем – 47 (Бадем) Нюанс на плажни камъчета, сурова коприна. Вдъхновен от природата и у дома във всяка кухненска среда, този интелигентен, земен цвят добавя елемент на хармония към палитрата тон в тон или действа като котва към по-ярки пейзажи.

Sandbar – G9 Въз основа на свойствата на вълните да изострят камъка, този цвят е естествено буферно допълнение към всяка дизайнерска палитра. Независимо дали е смесен с шисти, керамика, дърво или камък, той е успокояваща алтернатива на бялото.

Ice Grey™ – 95 Студен цвят, който работи добре с разнообразие от смели тонове и материали. Това е мек нюанс на сивото, който действа като неутрален и алтернатива на бялото.

Mexican Sand – 33 (мексикански пясък) Гъвкав и топъл тон, който съчетава много стилове и цветни акценти. Работи добре с естествени елементи като дърво и керамика.

Кашмир – K4 (Кашмир) Органичният кафяво-сив кашмир съчетава топлината на лате с дълбочината на шисти. Кашмирът е спокоен и стабилен неутрален цвят, който допълва много материали, включително гранит, мрамор, дърво и бетон.

Basalt – FT Новият сив чугун се отличава с мраморно покритие за създаване на визуален текстурен ефект. Елегантният и хладен цвят осигурява красиво и гъвкаво дизайнерско решение.

Thunder Grey – 58 Класически дълбок сив цвят, който може да подобри класическия и модерен дизайн. По-топъл от черния, той се комбинира добре с различни материали, особено метали и дърво.

Black ‘n Tan – KA Нов цвят KOHLER, наличен за избрани чугунени мивки KOHLER за плотове , има триизмерен ефект и лъскав камък.

Велур – 20

Хайвер – FP (Хайвер) Уникален цвят, смесен частично с полупрозрачен емайл и пигмент, който придава деликатен външен вид и предлага дълбочина на цвета, която не се среща в други традиционни цветове.

Black Black™ – 7 (черно) Класически черен цвят, който действа като основен цвят в кухнята или банята. Това е традиционен и елегантен цвят.


Мивки Neoroc Composite от композитен материал

Матово черно – CM1

Матово кафяво – CM2

Matte Taupe – CM3

Матово сиво – CM4


Мивки от неръждаема стомана от неръждаема стомана

Неръждаема стомана – ST


керамични мивки с текстуриран преден ръб Artist Editions Patterns

Прочетете повече за мивките с текстуриран преден (престилка) ръб от Kohler на връзката.

Evenweave – полупрозрачен кашмир – AE-T3-K5

Alencon Lace – Кашмир – AE-KG-K4

Преплитане – Бяло – AE-FC-0

Сподели с приятели
Симеон Спасов
Мивки за вграждане